• mail@lbea.dk
  • Vendersgade 26 E, 7000 Fredericia

Om os

Historien om

Lillebælt Ejendomsadministration

Vores kontor har gennem mange år varetaget ejendomsadministration for udlejere af bolig- og erhvervsejendomme samt administration af ejerforeninger. Vi varetager administration over hele Danmark for vore klienter, ligesom vi selv ejer og udlejer en række boliglejemål samt erhvervslejemål. Vore medarbejdere har mange års erfaring indenfor administration af ejerforeninger og udlejningsejendomme. Kontakt os gerne for at forhøre om pris på ejendomsadministration eller ejerforenings administration. Det er altid gratis og uforpligtende at booke et møde hos os til drøftelse af hvordan vi kan varetage din administration. 

Vores viden er

Din garanti

Foruden vore mange års erfaring med ejendomsadministration og administration af ejerforeninger, driver vi et advokatkontor, som beskæftiger 4 advokater, som alle anser lejeret og administration for et væsentligt område og et af vores specialer. Vi kan derfor også bistå med udarbejdelse af vedtægter, kontrakter og øvrige juridiske dokumenter.

Mission for

Firmaet

Vores mål og vision er at være vores klienters betroede rådgiver og udføre vores administration og juridiske arbejde på et fagligt højt og professionelt niveau. Vi sætter en ære i at vores arbejde bærer præg af kvalitet, og at vi giver vores kunder en god service, så de kan vide sig sikre på at deres opgaver er overgivet i kompetente hænder. 

Vores hold

Medarbejdere

Vores administratorer er altid behjælpelige med at besvare spørgsmål fra kommende og eksisterende lejere.

Team

Vibeke

Udlejning / administrator

Team

Tina

Bogholder / administrator

Team

Karin

Bogholder / administrator

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til nogle af vores lejemål, eller hvis du ønsker et tilbud på ejendomsadministration eller administration af en ejerforening. Vi har mange års erfaring med at varetage administration af såvel vore egne som vore klienters ejendomme og foreninger.